Om MauriTravel

Klikk på bildene for større versjon

Vi skreddersyr din drømmereise ut fra dine ønsker og behov.

MauriTravel er en liten og eksklusiv, norsk turoperatør med et stort nettverk som har skreddersydd opplevelsesreiser for fornøyde kunder siden 1993. 

Vi har høy kompetanse på de produkter og reisemål vi selger, og har selv besøkt de fleste av både destinasjoner og overnattingsteder. De fleste av våre destinasjoner og hoteller er håndplukket for å kunne tilfredsstille våre kunders høye forventninger.  Det vi presenterer på våre nettsider er et utvalg av det vi har å tilby.
 
På reisemålene samarbeider vi kun med anerkjente og veletablerte lokale agenter.

Våre spesialiteter er safari eller andre typer opplevelsesreiser, golfreiser samt brylluper og markering av andre viktige begivenheter. 

Fordi vi er opptatt av genuine og hyggelige opplevelser for de som reiser med oss, er vi også sterkt opptatt av en bærekraftig utvikling på reisemålene og et godt og fruktbart samarbeid med lokale interesser. Vår filosofi er at oppholdet blir langt bedre når begge parter er fornøyd, og de reisende blir mottat som gjester og ikke bare kunder. 

MauriTravel har selvsagt stilt de nødvendige garantier til Reisegarantifondet, vi har IATA sertifisering og er medlem av Norsk Reiselivsforum.

Vi gleder oss til å innfri dine reisedrømmer!  

 

MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.