KENYA - Familieferie

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Kenya Oslo 9 dager fra NOK 69.585,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2018  -  31-12-2018 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Prisen er for 2 voksne og 2 barn med fly.

 
Dag 1
 
Ved ankomst på den internasjonale flyplassen i Nairobi blir dere møtt og kjørt til Sarova Stanley hotell med middag og overnatting.
 
Dag 2 – Mount Kenya
 
Etter frokost kjører dere til Mount Kenya, som tar ca. tre og halv time til Mount Kenya Safari Club i tide for lunch. Her kan dere nyte ettermiddagen med forskjellige aktiviteter; oppvarmet utendørs svømmebasseng, ridning, tennis, fiske, 9-hulls golfbane, krokket, terrengsykling, fotturer ut i naturen (noen av aktivitetene har en ekstra kostnad). Overnatte på Mount Kenya Safari Club med frokost, lunch og middag.
 
Dag 3 – Mount Kenya
 
I dag kan både de voksne og barna slappe av og nyte de forskjellige aktivitetene.
Overnatting med alle tre måltider inkludert.
 
Dag 4 - Ol Pejeta Conservancy
 
Denne dagen etter frokost kjører dere videre til Ol Pejeta Conservancy som tar ca. en time, med en safari tur på veien. Lunsjen blir servert på Sweetwaters Tented Camp, hvor dere også overnatter med alle tre måltidene inkludert. På ettermiddagen er det ut på safari tur for å finne nesehorn, løver, elefanter, gazeller og mange andre.  Her har også barna muligheten til å mate det tamme nesehornet, Baraka som er blind, samt oppleve sjimpanser på Chimpanzee Sanctuary som er blitt reddet fra Uganda og Rwanda. Kjører tilbake for å overnatte på Sweetwaters Tented Camp.
 
Dag 5 - Lake Naivasha
 
I dag, etter frokost kjører dere ca. tre og en halv til time til Lake Naivasha og ankommer i tide til lunch på Enashipai Resort, hvor alle tre måltider er inkludert. Ettermiddagen nytes på en båttur over til Crescent Island, etter ankomst er det safari tur for å oppleve sebra, gnu, giraff, impala, vortesvin og mange flere. Retur tilbake med båten, hvor dere passerer mange av flodhestene som har til hold sted i disse innsjøene. Tilbake til Enashipai Resort for middag og overnatting.
 
Dag 6 - Masai Mara Game Reserve
 
Denne dagen, etter frokost kjører dere ca. en fem timer til Masai Mara Game Reserve, med ankomst Mara Sarova Camp for lunch.  På ettermiddagen kjører dere rundt i reservatet for å prøve og finne «Big 5». Når solen begynner å gå ned på ettermiddagen, forfølger dere flokkene med sebra, gazeller, antiloper og bøfler som nå blir jaktet på av andre dyr. Kjører tilbake til Sarova Camp for middag og overnatting, hvor alle tre måltidene er inkludert. 
 
Dag 7 - Masai Mara Game Reserve
 
Om morgenen og ettermiddagen kjører dere rundt for å oppdage hyene som inspiserer sine bytter fra nattens jakt. Elefantene som kommer ned til vann hullene for å drikke og fange essensen av den afrikanske villmark.
Tilbake til Sarova Mara Camp, hvor alle tre måltider er inkludert.
 
Dag 8 - Avreisen
 
Etter frokost reiser dere videre ca. en fem timers kjøring til Nairobi, hvor dere inntar et måltid på Carnivore restauranten før dere blir kjørt til flyplassen for å fly hjem.

  

Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen. Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.

 


MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.