SØR-AFRIKA - Durban, Drakensberg og safari

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Sør-Afrika Oslo 10 dager fra NOK 23.790,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2018  -  31-12-2018 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Fly til Durban t/r

Blir møtt på flyplassen i Durban og tatt med til bilutleiefirmaet for å hente bilen samt veibeskrivelse og kart. Deretter kjører man nordover til The Boathous hvor man har tre overnattinger med frokost. Denne nordlige strekningen av KwaZulu Natal er vakker og går langs Det Indiske Hav - fra nord for Durban hele veien opp til Richards Bay. Ballito som ligger i hjertet av "Dolphin Coast" er kjent som "Pearl" , med nydelige strender og det varme vannet i Det Indiske Hav.

Kjører videre til Drakensberg fjellene hvor man de to neste nettene overnatter på Cleopatra Farmhouse med halvpensjon (frokost og middag). Disse vakre fjellene er også kjent som uKhahlamba (barriere av spyd), dekker 1000 kilometer fra nord-vest til nord-øst i KwaZulu-Natal provinsen, som med god grunn er et UNESCO kulturminne.

Ferden går videre til Phinda Mountain Lodge med helpensjon (3 måltider) med drikke, te og kaffe samt to "game drives" (morgen og kveld) i åpen bil. Her kan man også bevege seg til fots med erfarne guider, rikt dyreliv med et bredt spekter av safari aktiviteter. Denne lodgen ligger i nærheten av Det Indiske Hav og St. Lucia våtmarksområdet, takket være at det er frodig og grønt blir det ofte referert som "Seven Worlds of Wonder" (sju forskjellige økosystemer).

Etter "game drive"og frokost om morgenen kjører man til flyplassen i Durban, hvor man leverer bilen og flyr hjem.Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen.Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.
MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.