DUBAI / OMAN: Dar al Masyaf at Madinat Jumeirah og Six Senses Zighy Bay

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Dubai Oslo 9 dager fra NOK 20.810,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2019  -  31-12-2019 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Kombiner Dubai og Oman. Bo på Dar al Masyaf at Madinat Jumeirah i fire netter med frokost. Dette er ett av de tre Madinat Jumeirah hotellene, de andre to er Al Qasr Madinat Jumeirah og Mina A Salam Madinat Jumeirah. Hotellet er gjennomført bygget i arabisk stil, hvor transporten mellom hotellene og restaurantene skjer med vanndrosje. Tilbring tid på den private stranden med utsikt til det luksuriøse Burj Al Arab, nyt et Angsana Spa samt opplev et arabisk marked (souk).

Transport videre til Oman med tre overnattinger på Six Senses Zighy Bay med frokost. Her får du muligheten til å oppleve kulturen i Oman og summingen av De Forente Arabiske Emirater, stedet er et fristed for kropp og sjel. Hotellet ligger på den nordlige Musandam peninsula i Oman, med de dramatiske fjellene på den ene siden og sandstranden Zighy Bay på den andre. Nyt den nydelige sanden mellom tærne og opplev solnedgangen ombord på et Dhow cruise som glir stille gjennom bølgende samt de mange aktivitetene hotellet har å tilby. Smak de kulinariske herlighetene som finnes i regionen, flere spisesteder å velge mellom; fra restauranten høyt oppe på en fjelltopp med spektakulær utsikt over det krystallklare vannet  i Oman gulfen til helt nede ved vannkanten.  

Videre til flyplassen i Dubai for fly hjem.


Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen.Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.


 


MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.