BRYLLUPSREISE

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Dubai Oslo 5 dager fra NOK 10.850,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2019  -  31-12-2019 Hotell (Spesifisert) Fly

One & Only The Palm ligger på den ambisiøse - The Palm Jumeirah - lengst ute, dette hotellet blander den mauriske og andalusiske arkitektur med moderne chic interiør.

Rommene og villaene ligger på den private stranden, ikke langt fra det fantastiske 850 kvadrat-meters svømmebassenget samt 450 meter fra det enestående all-suite One & Only Spa og treningssenter. De er ulastelig innredet med utendørs terasse eller privat basseng, begge har en diskre og oppmersom butler tjeneste 24 timer i døgnet. Her nyter man et utvalg av kulinariske alternativer blandt hotellets flotte restauranter samt at man har mulighet til å besøke flere spennende på One & Only Royal Mirage og Atlantis The Palm.

Like utenfor denne misunnelsesverdige Tha Palm blir man ikke bare betatt av den vakre utsikten, men her finnes den eksklusive marinaen og private havnen hvor vanndrosjene kan ta deg til Dubais mest ettertraktede steder.

Hotellet har også et bredt utvalg av aktiviteter som seiling, kajakkpadling, windsurfing, vannski, fiske eller bare spasere langs den nydelige stranden og nyte roen under palmene på overdådige sjeselonger med avslappende musikk og concierge-service.   

Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen.Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.