ZIMBABWE - Victoria Falls og Hwange Nasjonalpark

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Zimbabwe Oslo 9 dager fra NOK 29.490,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2019  -  31-12-2019 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Opplev fantastiske Victoria Falls og Hwange Nasjonalpark. 

Ved ankomst Victoria Falls blir du hentet og kjørt til Gorges Lodge med to overnattinger og halv pensjon. Lodgen ligger ca. en halv times kjøring fra flyplassen, her er det stille og rolig sammenlignet med å bo i Victoria Falls hvor summingen av sightseeing helikopterne høres hele tiden.

Gorges Lodge har en fantastisk beliggenhet, hvor man ser over til Zambia og har elven Zambezi rett nedenfor. Her er det forskjellige aktiviteter som er inkludert, blandt annet tur til Victora Falls for å se på byen og Victoria fossene.

Turen går videre med bil og "The Elpehant Express" til Bomani Lodge som er ca. en fire timers kjøring (her er det også mulig å ta småfly som tar ca. en time). Den siste strekningen blir man transportet på tog; hvor man sitter og nyter den enorme villmarken samt nippe til noe kaldt å drikke med snacks. 
 
Bomani Lodge ligger ca. 10 - 15 minutters kjøring fra der toget stopper.  Her overnatter man i to netter hvor hel pensjon, drikke og aktiviteter er inkludert.
 
Lodgen består av telt som står på en plattform av tre. Alle har eget bad med varmt vann, strøm og terasse.

Ved soloppgang blir man vekket med kaffe/te og snacks for å dra ut å se etter dyrene. Vel tilbake til lodgen inntar man en nydelig frokost.

Disse lodgene yter hjelp til den nærliggende landsbyen med skole, sykehus og andre ting og som du som gjest er med å bidra til. Senere på dagen kan man besøke de og få innsikt i deres dagligliv.

De vennlige og kunnskapsrike guidene tar deg med på turer i åpne biler tili denne ville og avsideliggende regionen i Hwange Nasjonalpark. Den er berømt for sine elefanter og en mengde andre dyr samt de forskjellige fugleartene som finnes her.

Reisen går tilbake mot Victoria Falls og den eksklusive Zambezi Sands Lodge som ligger helt nede ved Zambezi elven. Her har man tre overnattinger med hel pensjon, drikke og aktiviteter.  

Denne lodgen består også av telt, men mer ekskluisv som også er bygget på plattform med privat terasse, bad, utendørs dusj og strøm. Den ligger fantastisk til ved elven, med stor flott terasse hvor man nyter utsikten og roen.

Her kan du være med å fiske, padle, kjøre båt, dra å se på dyrene samt gå rundt med den lokale guiden for å se og lære mer om hva som finnes i naturen.

Etter oppholdet blir man kjørt tilbake til Victoria Falls flyplassen, som tar ca. en og halv time for å reise hjem.

Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly kan innvirke på prisen. Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly er mulig, samt å kombinere med andre reisemål. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.
Kontakt oss for et konkret tilbud.


 

 

 MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.