BOTSWANA - Fly inn over Botswana

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Botswana Oslo 8 dager fra NOK 34.980,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2019  -  31-12-2019 Telt (Spesifisert) Fly

Dette er en eksklusiv reise med andbeyond, som er kjent for å ta vare både på sine gjester og naturen.

Gjennom sitt engasjement
innen utdanning, opplæring, bevaring, bedring av infrastrukturen, forebyggende tiltak og bedre tilbud innen helsevesen, landbruk og annen næringsutvikling m.m., som skal sikre en bærekraftig utvikling av turistområdene, er du som gjest med å bidra til dette.
  
Vi mener og tror at dette også er viktig for deg som reisende, fordi dette har jo stor betydning for bevaring av de unike produktene som en vakker natur, et rikt dyreliv og en positiv lokalbefolkning med særpregede tradisjoner innebærer.             

Våre private skreddersydde turer tilbyr komplett valgfrihet. Reiseruten nedenfor har blitt nøye skreddersydd  for å gi deg en smak av de spennende, endeløse muligheter som finnes, og kan også skreddersys for å passe dine eksakte ønsker.

Dette eventyret starter på Kasane flyplass og slutter på Maun flyplass.


DAG 1 og 2

Ved ankomst til Kasane flyplass vil du bli møtt av en representant fra andbeyond som tar deg med og kjører til lodgen, med to overnattinger under Chobe under Canvas - telt camp som de flytter rundt etter sesong. Oppholdet inkluderer tre måltider daglig, brus, husets vin, brennvin og øl, te og kaffe. Forsikringer, vask av tøy, daglige lodge aktiviteter, park avgifter samt at man kjører rundt i åpne 4 x 4 kjøretøy med garantert vindussete.

Chobe National Park er et sted som absolutt må oppleves i Botswana. Den ligger nord/vest, med Okavango Delta/Moremi Game Reserve i den sør/vestlige delen og parallelt med grensen til Zimbabwe i øst renner elven Chobe River hvor dyrelivet konsentreres under den tørre sesongen.

Det er ikke uvanlig å se 500 - 5000 elefanter i disse områdene. Nasjonal parken er kombinasjonen av dyre- og fugleliv fantastisk samt en drøm for de som er interesert i å fotografere.

Chobe National Park består både av savanner og elvesletter samt tett skog i den nord/østlige delen. Det er et uforglemmelig syn å oppleve elefanter som kommer for å drikke og bade samt flokker av flodhester og andre dyr. På elveslettene opplever man også løver, hyener, zebra og andre som kommer for å beite.


Dag 3 og 4

Etter en deilig frokost denne morgenen vil du bli kjørt til til Kasane flyplass, hvor du flyr videre i småfly, med fantastisk utsik over områdene.

Videre til Savute; hvor noen av de største konsentrasjonene av dyrelivet finnes.

Området ligger på grensen til Okavango Delta, best kjent for sine kanaler, som på mystisk vis fylles opp og tørker med jevne mellomrom
, tilsynelatende uten tilknytning til nedbør. Savute har den største konsentrasjonen av kongen av alle dyrene - løven. Landskapet er påfallende forskjellig fra den frodige Chobe elvebredden, med en nesten ørkenlignende følelse.

Tilbring to netter på andbeyond Savute Under Canvas - telt camp som de flytter rundt etter sesong. Overnatting i et romslig telt, med eget bad som har separat toalett samt "bøtte dusj" (bøtte som blir heist opp i et tre med vann). Oppholdet inkluderer tre måltider daglig, brus, husets vin, brennvin og øl, te og kaffe. Forsikringer, vask av tøy, daglige lodge aktiviteter, park avgifter samt at man kjører rundt i åpne 4 x 4 kjøretøy med garantert vindussete.


DAG 5 og 6

Etter en deilig frokost, kjører du tilbake til flystripen, hvor du flyr videre i småfly til Nxabega Okavango Tented Camp.

Okavangodeltaet er verdens største innenlandsdelta, som består av øyer og vassdrag i midten av den tørrre Kallahari-ørkenen.

Guidet kano (mokoro) turer tar deg inn i hjertet av deltaet, med en fantastisk opplevelse av fugleliv.

De fleste besøkende til Botswana ser på Okavangodeltaet som høydepunktet av turen, og det er ikke vanskelig å se hvorfor - fantastisk skjønnhet, samt rikt mangfold av dyre- og fuglelivet er dette uslåelig.

Okavango Delta er en labyrint av laguner, kanaler og overgrodde øyer med yrende dyreliv, som ligger som en glitrende juvel i hjertet av Kalahariørkenen.

Tilbring to netter på andbeyond Nxabega Okavango Tented Camp.
Overnatting er i telt, som står på en tre-plattform med privat veranda og utsikt over vannet. Oppholdet inkluderer tre måltider daglig, brus, husets vin, brennvin og øl, te og kaffe. Forsikringer, vask av tøy, daglige lodge aktiviteter, park avgifter samt at man kjører rundt i åpne 4 x 4 kjøretøy med garantert vindussete.

Noen av av aktivitetetene er å padle rundt i en mokoro (kano), utforske kanalene som man også kan gjøre med motorbåt samt kjøre rundt i åpne 4 x 4 kjøretøy med profesjonelle guider på de åpne gresslettene hvor man om kvelden bruker spot light for å se dyrene. 


DAG 7

Etter en fantastisk naturopplevelse med herlige mennesker og nydelig mat, vinker du farvel og går ombord i småfly som flyr deg til Maun flyplass for å reise hjem.Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly kan innvirke på prisen. Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly er mulig, samt å kombinere med andre reisemål. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.


Kontakt oss for et konkret tilbud.


MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.