SØR-AFRIKA - Panorama ruten, Cape Town og safari

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Sør-Afrika Oslo 12 dager fra NOK 21.500,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2018  -  31-12-2018 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Fly til Johannesburg og retur fra Cape Town

Blir møtt på flyplassen i Johannesburg og tatt med til bilutleiefirmaet for å hente bilen samt veibeskrivelse og kart. Denne naturskjønne veien til Rissington Inn blir kalt Panorma-ruten, hvor man kjører forbi "Blyde River Canyon", tredje største i verden. Her har man også tre spektakulere fossefall, "Horse Shoe", "Lone Creek" ag "Bridal Veil" samt Pilgrims Rest som er en gammel gullgraveby. Kowyn passet er inngangen til  blandt annet "Blyde River Canyon" og "Gods Window", videre mot Hazyview som er inngangsporten til Kruger Nasjonal park og den verdensberømte Sabi Sand - private reservat. Overnatte tre netter på Rissington Inn med frokost.

Videre til Ngala Safari Lodge i Timbavati private reservat, tre netter med helpensjon (3 måltider) med drikke, te og kaffe samt to "game drives" (morgen og kveld) i åpen bil, samt bevege seg til fots med erfarne guider. Her møtes den robuste og det naturlige vakre med stil og eleganse; som velstelte plener til tette kratt samt vannhull som dyrene kan rusle ned til. Denne lodgen har mange aktiviteter og er også et ideelt sted for barne familier.

Ferden går videre til Hoedspruit flyplass hvor man avleverer bilen og sjekker inn for flyet til Cape Town. På flyplassen i Cape Town blir man møtt og kjørt til Clarendon Fresnaye hvor man tilbringer de fire neste nettene med frokost. Denne idylliske forstaden; Fresnaye ligger ikke lagnt unna Victoria & Alfred Waterfront, Table Mountain, Camps Bay, Clifton strendene samt sentrum.

Hentet på avreisedagen og kjørt til flyplassen i Cape Town.Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen.Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.
MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.