SØR-AFRIKA - Cape Town og Garden Route

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Sør-Afrika Oslo 11 dager fra NOK 16.160,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2018  -  31-12-2018 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Fly til Cape Town med retur fra George

Her blir man møtt på flyplassen og kjørt til Abbey Manor, hvor man på ettermiddagen får levert leiebil. Overnatting i tre netter med frokost. Muligheter for å  kjøre rundt i Cape Town områdene hvor det er mye flott å se, bl.a. Kapp det gode Håp, Camps Bay, Table Mountain og mye mer.

Kjører videre mot de fantastiske vinområdene hvor man har de neste to nettene på Rusthof Country House i koselige Franschhoek. Her inntas frokosten på det hyggelige kjøkkenet hvor man får servert omtrent hva man ønsker. Gangavstand til nydelige restauranter, flotte turområder, utleie av sykler samt muligheter for vinsmaking.

Ferden går videre på Garden Route mot Hermanus og en natt på Harbour House med frokost. Hermanus er en raskt voksende by som danner sentrum på "Whale Route". I slutten av september hvert år feirer de disse tillitsfulle kjempene i en yrende munter "Whale Festival", som de i gamle dager jaktet på til de nesten ble utryddet. Ved havnekanten på det lille museet høres hvalens sang i bakgrunnen som kommer levende fra undervannsmikrofoner i bukta, her kan man sitte å kommunisere med de i timevis.

Videre mot Knysna og en overnatting på St. James of Knysna med frokost. Knysna er en grunn lagune som med tidevannet strømmer gjennom den smale, steinete inngangen på The Heads (de to delene av fjellene som skiller lagunen fra havet og former inngangen som blir seende ut som to hoder på hver side). På toppen har man en fantastisk utsikt - spesielt solnedgangen hvor båtene surfer gjennom kanalen til sine fortøyninger. Nede ved vannkanten kan man vandre i den koselige "hovedgaten" med mange butikker og restauranter - her inntas den saftigste østers man noen gang har spist, rett fra lagunen. De spesielle fugletreskjæringer som stedet er kjent for, får man også kjøpt her. 

Fortsetter videre mot Plettenberg Bay med to overnattinger på The Plettenberg Hotel med frokost. Plettenbrg Bay blir kalt juvelen på Garden Route og opprinnelig døpt "Bahia Formosa" (vakker bukt) av tidligere portugisiske oppdagelsesreisende. Her er det rolig og sjarmerenede med nydelige strender og koselig restauranter.

Videre mot George flyplass, avlevering av bilen og flyr hjem.Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen.Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.
MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.