SØR-AFRIKA - Cape Town med vinområdene og safari

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Sør-Afrika Oslo 10 dager fra NOK 23.200,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2018  -  31-12-2018 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Fly til Cape Town med retur fra Port Elizabeth

Her blir man møtt på flyplassen i Cape Town og kjørt til Cape Grace hotell som ligger nydelig til på Vicoria & Alfred Waterfront, med hyggelige restauranter og butikker. Overnatting i tre netter med frokost.

Blir hentet og kjørt til vinområdene og den vakre byen Stellenbosch hvor man har to overnattinger på det koselige River Manor Boutique Hotel and Spa med frokost. Dette er en av de vakreste små byene i hele Sør-Afrika og ligger innerst i River Valley samt er et fint utgangspunkt for å utforske vinområdene. Her ligger blandt annet det anerkjente universitetet.

Etter frokost blir man hentet og kjørt til flyplassen Cape Town og flyr til Port Elizabeth

Ved ankomst på Port Elizabeth flyplassen blir man møtt og kjørt til Kwandwe Private Game Reserve som tar ca. to timer med bil eller man kan fly direkte inn til deres flystripe. Kwandwe ligger i Eastern Cape i et malaria fritt område. Lodgen grenser både til nord og sør av Great Fish River som renner ca. 30 kilometer gjennom den uberørte, private villmarken hvor alle dyrene streifer fritt omkring.

Ved ankomst på Kwandwe sjekker man inn og så er det en kort "game drive" til Great Fish River Lodge - hvor man vil tilbringe de neste tre nettene.

Her kjører man ut morgen og kveld for å se etter dyrene - stopper for enten morgen kaffe/te eller "sundown drinker" på veien. Kwandwe Great Fish River Lodge inkluderer alle måltider, brus, husets vin, lokalt merkede brennevin og øl, te, kaffe, kaker, "game drives" i åpen bil samt at man kan bevege seg til fots med erfaren guide.

På avreisedagen blir man hentet og kjørt eller flyr til flyplassen i Port Elizabeth for å fly hjem.Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen.Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.


Kontakt oss for et konkret tilbud.
MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.