MALDIVENE - Soneva Fushi Resort & Spa

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Maldivene Oslo 9 dager fra NOK 23.990,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2019  -  31-12-2019 Resort (Spesifisert) Fly
Soneva Fushi Resort & Spa

Etter ankomst Male flyplass blir man hentet og tatt med til  sjøflyhavna, hvor hotellet har sin egen lounge med drikke og snacks. Her har man nydelig utsikt over alle sjøflyene som kommer og tar av.

Ombord i sjøflyet er det en fantastisk tur til hotellet, som tar ca. 1/2 time. Her lander man på den private sandbanken - en streknig med nydelig hvit sand og det klare vannet i Det Indiske Hav. 

Blir ønsket velkommen med kald drikke ombord i båten som tar en med inn til hotellet. Det første man får utlevert er pose til skoene og fra nå av er det  konseptet "no news no shoes" som gjelder.

Hotellet har fantastiske villaer i forskjellige størrelser helt ned ved vannkanten. Arkitekten har benyttet naturens egne materialer i en enkel og rustikk stil med nydelige detaljer. Øye er kun 1400 meter lang og 400 meter bred med tett vegetasjon som gjør at man bor helt privat samt at hver villa har sine egne sykler som man kan sykle rundt på. Her kan man se film ute i det fri, titte på stjernene i det private observatorium, nyte fargesprakende solnedganger, dykking, snorkling samt benytte hotellets verdenskjente spa. Flere restauranter med fantastisk mat, egen vinkjeller og grønnsakshage. Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen. Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.
MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.