DUBAI - One and Only Royal Mirage Hotel og Al Maha Desort Resort

Destinasjon Avreisested Varighet Pris
Dubai Oslo 9 dager fra NOK 15.530,-
Avreiseperiode/dato Overnattingstype Transportform
01-01-2019  -  31-12-2019 Flere forskjellige (Spesifisert) Fly
Fly til Dubai, fire netter med frokost på det fantastiske One and Only Royal Mirage, som består av 3 hoteller; The Palace, Arabian Court og Residence & Spa. Ved første øyeblikk ser dette ut som en mystisk bolig som er skjermet bak en oase med fontener, gangveier og frodige hager. Dramatisk arkitektur, med basseng som trekker blikket mot horisonten og gir glimt av havet utenfor. Fantastiske gjesterom og suiter med balkong/terasse som alle vender mot Palm Bay.  

Kjører videre til Al Maha Desert Resort og spa med tre netter og helpensjon. Dette prisbelønte Al Maha ligger som en forhekset oase bare 45 minutter fra den kosmopolitiske byen Dubai, grønt og frodig blant noen av Arabia mest imponerende sanddyner og ørkenlandskap. Bestående av individuelle suiter med diskrete, men moderne fasiliteter samt spa. Anlegget presenterer et vell av rike opplevelser; fra diskret luksus til skreddersydd service, hvor ingenting er for mye for den individuelle smak i en unik avslappet atmosfære. Med 11 internasjonale priser er dette stedet globalt anerkjent ikke bare for sine suiter, fasiliteter og service, men også for sitt bidrag til bevaring og vern av Al Maha reserve.

Dette er et priseksempel. Prisen kan variere i henhold til sesong og romkategori. Spesialtilbud på fly og hotell kan innvirke på prisen.Tilslutningsfly fra andre byer i Norge mot tillegg. Oppgradering på fly og hotell er mulig. Full fleksibilitet med hensyn til oppholdslengde. Vi har også en rekke andre alternativer.

Kontakt oss for et konkret tilbud.
 


MauriTravel Scandinavia AS   |   Postboks 5848 Majorstuen   |   0308 OSLO
E-post: post@mauritravel.no   |   Telefon: 67 11 64 51
Copyright © 2007 MauriTravel Scandinavia AS. All rights reserved under national and international copyright laws.